Thursday, June 15, 2006

Olvídate de ella


The science of sleep, tercera peli del Michel Gondry, s'estrena a finals d'any i val molt la pena, tot i no ser tan especial com Olvídate de mí. Quina pena i sentiment que fa haver d'escriure el títol en castellà però és que escriure'l en anglès és massa pedant i només li faltava això a aquest pobre blog.

El tema és, un altre cop, chico conoce chica (què guapa és Charlotte Gainsbourg). Però al tanto: chica quiere a chico hasta que chico quiere a chica. Perquè aleshores la noia s'ho repensa, perquè el noi està una miqueta "p'allá" i té idees rares i té l'estranya afició d'inventar objectes inútils i com diu la seva mare té una gran "aversió a la realitat", o sigui que la noia manté el contacte amb el noi però guardant certa distància fins que el pobre s'obsessiona i s'acaba tornant encara més boig. Real como la vida misma.

L'exclusiva de Gael García Bernal:
"Desde que no fumo porros sueño mucho más"

Com a mínim va ser molt més simpàtic que el director, que el més amable que va dir va ser:
"J'arrive pas a comprendre pourquoi vous les espagnols prononcez comme ça la V" (acompanyat d'un somriure sarcàstic). Hi va haver unes vibracions pèssimes. Quina pena, un altre mite que cau per si sol.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home