Monday, May 29, 2006

"La tonta del PP"


Está convencida de que si se propusiera ser la candidata del Partido Popular a la presidencia del Gobierno, quedaría gafada. Por tanto, a esperar. "Que las cosas me vayan como hasta ahora, que bastante bien me han ido". Distinto es que no le haya pasado por la cabeza. Ella se decanta por la ironía: "Va a resultar que de ser la tonta del PP, he pasado a ser la mala malísima que le mueve la silla a Rajoy".

Jesús Rodríguez, El País

Un dels millors articles que he llegit últimament. Llegiu-lo sencer aquí. No té desperdici.

3 Comments:

Blogger Satàrric said...

Serà que l'Esperanza Aguirre és un autèntic animal polític. Això que un dona controli una federació autonòmica d'un partit de dretes té mèrit. En tot cas crec que l'article peca de donar-li massa importància als èxits d'Esperanza i poc pes als seus fracassos: la lou, el pique amb Albertito Gallardón, les seves constants cagades culturals al front del ministeri de Cultura o que és Presidenta de la Comunidad de Madrid per culpa de l'afer Tamayo.

30/5/06 12:03  
Blogger a said...

Però tot això que dius també està citat al text.

Crec que el que mola de l'article és com t'explica tots els èxits que ha aconseguit en tres anys, des de l'ombra i en plan formigueta, que han acabat anul·lant tots els fracassos de la seva època de ministra, han fet oblidar que va accedir a la presidència gràcies als trànsfugues i han canviat completament la seva imatge de "tonta del PP", com diu ella.

30/5/06 13:13  
Blogger Satàrric said...

Ja però és el que tu dius... Es destaca el treball de formigueta i el punts negres de la seva trajectòria estan com amagats i no tenen un punt secundari en el reportatge

30/5/06 16:54  

Post a Comment

<< Home