Wednesday, July 11, 2007

Springfield no està a Vermont


Una enquesta per Internet ha determinat que l'Springfield dels Simpson es troba a l'estat de Vermont, a Nova Anglaterra. Així acaba un llarguíssim debat sobre la situació de l'autèntica ciutat que va inspirar Matt Groening per crear l'escenari de la sèrie. En la competició hi han participat 14 Springfields en diferents estats dels EUA. Si el guanyador s'ha imposat és perquè compta amb una central nuclear i fins i tot amb un veí anomenat Flanders. Ara tindrà la sort d'acollir l'estrena mundial de la pel·lícula que s'estrena en unes setmanes i passar a la història, gràcies a un grup d'experts en màrqueting, com l'autèntic Springfield.

El que aquests experts en màrqueting no han entès --que ja cal ser curt-- és que la gràcia era no saber on es trobava el poble "de veritat". Groening ha dit mil vegades que Springfield és el prototip de poble americà i que si va triar aquest nom és perquè n'hi ha una quinzena a tot el país. L'imperi Fox sembla haver preferit acabar amb aquest misteri, que demostrava la intel·ligència de la sèrie, en benefici d'una gran operació publicitària. És com si es revelés quina cara tenia el jefe de Los Ángeles de Charlie o que hi havia al maleter de Pulp Fiction. En resum, una estupidesa elevada a la màxima potència.

O sigui que no, Sr. Murdoch, per a la seva informació li direm que Springfield no està a Vermont. I una nota per als internautes que han participat: cal ser imbècil per pensar que els Simpson viuen a Nova Anglaterra. Feu-vos-ho mirar.

1 Comments:

Blogger Isis said...

Quina mala llet t'ha provocat aquesta enquesta, eh rubiales???
Veig que has actualitzat molt lo blog aquest mes, no com altres...no tengo nada que desir!

29/7/07 23:33  

Post a Comment

<< Home