Wednesday, May 30, 2007

Sticky rain


La visita a Londres ha acabat després de 72 hores de pluja non-stop. Existeix alguna ciutat més consumista i amb pitjor metereologia? Però fins i tot així, quan t'indignes perquè a punt de començar juny estàs a deu graus i per tenir els mitjons mullats quan només en vas portar uns de recanvi i perquè el llit de l'alberg té pipi incrustat i per veure tants Starbucks per metre quadrat, té alguna cosa que fa que el dia següent la trobis a faltar. I us juro que no són els preus... A part, per pura vagància de no fer el càlcul de lliures a euros, acabes gastant indiscriminadament: dono fe.

Entre les noves adquisicions, gentilesa del meu compte corrent (ara raquític):
Una camisa i una samarreta (però no de l'horrible mercadillo de Camden, un mite que cau per si sol: Pal i Lai, tenien exactament la mateixa roba que fa cinc anys!), tres llibres entre els quals el per ara genial Drinking coffee elsewhere (pròxima pseudocrítica en sus pantallas) i dos cds un dels quals d'un grup que no conec però que tenia una portada molt maca amb un ocell que em va fascinar, una tassa Penguin injustificadament cara de El Gran Gatsby i un poster de la Tate Modern, i segur que m'oblido d'alguna cosa.

El gran descobriment d'aquesta visita ha estat Brick Lane, gran barri que no entenc com fins ara m'havia passat desapercebut. Menció especial a Brixton i agraïments a Lakuk i a la resta d'integrants de Kukrutz per la seva hospitalitat i consells!
Per cert, Laura, el bagel de salmó + cream cheese de la botigueta que em vas dir estava que te cagas! ;)

2 Comments:

Blogger pal said...

Si, lo de la roba ho he comprobat. Dos amigues es van comprar en dos viatges diferents el mateix vestit a Campbden: i les dos pensaven que no trobarien ningú amb aquell vestit. Iluses...

5/6/07 22:58  
Blogger lakuk said...

mmmh...
bagel de salmo i formatge. I la cup of tea, es clar. Ara, vas probar els brownies o el pastis de formatge. Similar a la rue de Rosiers pero en plan tirat.
L'altre dia vam sortir per brick lane (tambe es zona de marxa) i van caure, como no, uns quants bagels i pastissets, a les 10 del vespre i a les 2 de la matinada. La botiga no se si tanca.
Va ser maco tenir-vos per aqui.
Haig de dir que un cap de setmana despres feis sol i ara fa molta calor. El temps a Londres fa el que vol. Petons

13/6/07 20:35  

Post a Comment

<< Home