Wednesday, May 09, 2007


Durant la campanya, en busca de referents, he descobert les cròniques de la corresponsal del New York Times (Elaine Sciolino), que són genials. De vegades són més estàndard (i per tant més coñazo), però sovint estan escrites amb un cinisme boníssim, amb una falsa innocència molt americana i un estil molt literari. De vegades sembla que les podria haver escrit un autor tipus Truman Capote o Dorothy Parker (autora que també estic descobrint, queda per a un pròxim post).

Un exemple: la notícia sobre el debat televisiu Royal vs. Sarkozy, a anys llum de *tot* el que va sortir a la premsa espanyola:

Ms. Royal repeatedly interrupted Mr. Sarkozy to get him to stop interrupting her, saying, “Let me finish,” and things like, “Please stop interrupting me because I know your strategy really well.”

But Mr. Sarkozy was also stopped short in mid-sentence over and over.

“Will you let me finish?” he asked at one point.

“No,” Ms. Royal said.

“Ah,” Mr. Sarkozy replied.

1 Comments:

Blogger Eva said...

Estimat corresponsal,

¿Com és que vaig sentir que el futur M. Le President es retiraria a reflexionar uns dies a un monastir i avui deien al telediari que ha marxat a un iot d'un dels seus amics milionaris?

El millor és que l'he vist en unes imatges on dona la mà a un obrer de la construcció i després fa un petit gest molest com si volgués netejar-se la mà però s'adonés que no era massa adient... Quin fàstic de paio.

Per cert, la Dària me l'estic baixant d'Internet (en fr i ang) i estic fanatitzant-me. Si vols recorda'm la teva adreça i t'envio un cd.
És molt millor en angl pero no trobo tot els cap. en la mateixa llengua.
Visca Dària!

9/5/07 21:30  

Post a Comment

<< Home