Tuesday, October 24, 2006

Maria Teresa Presidenta


Una dona que demostra que els polítics poden ser bons treballadors i bones persones. I que ja no cal que siguin homes providencials ni grans filòsofs. La seva popularitat demostra que ja s'espera una altra cosa de la classe política: són temps de De la Vega i no de Felipe González, de Ségolène Royal i no de Mitterrand.

Els rumors que serà candidata a l'alcaldia de Madrid fan por. Sense ella el govern de ZP no serà el mateix, sobretot si posen a l'infumable Jesús Caldera com a substitut. Maria Teresa, por qué no aprendes catalán (si és que no el parla, perquè va néixer a València) i et véns a la Generalitat, que els candidats que tenim no m'agraden gens??? I, si no, una idea: que se la reservin per l'après-Zapatero.

4 Comments:

Blogger pal said...

Bueno, finalment no l'han escollit o sigui que podrem seguir gaudint d'ella. Estic d'acord amb tu. és una dona sèria i tal com està el panorama...son tots uns fantoches!

27/10/06 15:43  
Blogger Eva said...

No hi puc estar més d'acord. I em reventa el típic comentari que he sentit dir d'aquesta dona a més d'un, "qué cara de mala leche que tiene"... Pues sí, tiene "cara de mala leche" y, "un par de cojones" pese a ser mujer, que es lo que la gente piensa pero no dice.
Si és la post-zapatero la voto encantada.

30/10/06 21:58  
Blogger Satàrric said...

Coi de socialistes! Fernandez de la Vega es marimacho... Seriosament, és una bona professional per bé que la feina de vicepresident desdibuixa una mica les àrees on treballa... Pk, algú sap de què s'encarrega?

15/11/06 17:43  
Blogger a said...

Home Albert, la primera part d'aquest comentari mereixeria la censura i vés amb compte que no t'esborri.

Sobre la segona part: Que de què s'encarrega? Doncs de tot!!! Principalment de solucionar el que els altres fan malament. I evidentment de menjar-se els marrons que hauria de menjar-se el Zapatero i així evitar que es desgasti. Però fins i tot quan li cauen dia sí i dia també temes de terrorisme, immigració i estatuts, la tia segueix en lo más alto de les enquestes!

Viva Maritere!!!

15/11/06 18:39  

Post a Comment

<< Home