Wednesday, October 11, 2006

Delorean


El Delorean és el cotxe més freak de la història, i com a tal té una història igual de freak.

El Delorean tenia la particularitat de tenir dues portes que s'obrien cap a dalt.
Va ser fabricat del 1981 al 1983. Actualment són peces de col·leccionista: diuen que només en queden uns 6.000 a tot el món.
Va saltar a la fama després d'aparèixer a la primera peli de Regreso al futuro, que jo crec que guanya amb els anys, o no?

De poc va servir signar un contracte de product placement (que se noten las clases de comunicación corporativa donde Eva y yo fuimos merecedores de un histórico 0.5 en nuestro trabajo sobre plan de medios): l'empresa se'n va anar a pique just després que acabés el rodatge de la peli.

Motius principals de la bancarrota:
1) Ningú volia un cotxe en què les portes s'obren cap amunt (imagineu com sortir-ne si esteu al típic pàrquing on els cotxes estan aparcats amb un centímetre escàs entre porta i porta).
2) Al capo de l'empresa el van arrestar ni més ni menys que per tràfic de drogues.

Després d'això, la imatge de la companyia era tirant a dolenta, però la peli ja estava rodada i era tard per fer-se enrere, o sigui que es va quedar tal qual, tot i que en les dues continuacions van subtituir-lo per un Porsche, que devia córrer més però no tenia ni la meitat d'encant.

Com li explicava el mític Doc a un Michael J. Fox fent d'adolescent quan fregava la trentena, "si debes construir una máquina espacial, ¿por qué no ponerle un poco de estilo?".

3 Comments:

Blogger Isis said...

La 1, la 2, la 3, totes les pelis de "Regreso al futuro", si no les he vist 50 vegades no
les he vist mai!!! Sempre que les fiquen a TVE1 me les trago!!! De fet, lo del cotxe és un detall en el que no m'havia fixat. Sí que recordo haver-lo vist, però, si va desparaèixer, com dius tu, no el vaig trobar a faltar!
I saps algo dels monopatins q volaven???

13/10/06 17:11  
Blogger Isis said...

Quina rabia fa escriure't un comentari i que aparegui a la pantalla "Se ha guardado su comentario y podrá visualizarse una vez que el propietario del blog lo haya aprobado."


buf....me pone negra!

13/10/06 17:12  
Blogger pal said...

Si no he vist les dos primeres parts de "Regreso al futuro" mil cops, no les he vist cap. La III és una cacota.

27/10/06 15:46  

Post a Comment

<< Home